Tommy Newberry: Gedachten die je vreugde stelen

Tommy Newberry: Gedachten die je vreugde stelen

Het citaat van vandaag woensdag 20 juni 2018

Je zou nooit een dief in je huis uitnodigen.
Dus waarom zou je gedachten die je vreugde stelen toestaan om zich thuis te voelen in je geest?

–Tommy Newberry–

Tommy Newberry is een New York Times en Wall Street Journal bestsellerauteur van “Het 4:8-principe”. Newberry is de president van The 1% Club, die is ontwikkeld om ondernemers en hun gezinnen te ondersteunen bij zakelijk leiderschap. Naast het 4:8-principe, heeft Newberry het auteurschap van Success is not an accident, 366 Days of Wisdom, Inspiration, and The War on Success. Newberry is ook een actieve motiverende spreker.

Rasheed Ogunlaru: Eenvoudige tips voor het leven

Rasheed Ogunlaru: Eenvoudige tips voor het leven

Het citaat van vandaag dinsdag 19 juni 2018

Een paar eenvoudige tips voor het leven:
Voeten op de grond,
Hoofd naar de lucht,
Open hart,
Rustige geest.

–Rasheed Ogunlaru–

Rasheed Ogunlaru werd in het begin van de jaren zeventig in Londen geboren van Nigeriaanse ouders. Hij is een life coach, spreker en auteur van “Soul Trader – Het hart teruggeven aan je zaak”, “The Gift of Inner Success”, “A Zest for Business”. Hij is ook business coach-partner van het Business & Intellectual Property Centre van de British Library.

Mihály Csíkszentmihályi: Een vreugdevol leven

Mihály Csíkszentmihályi: Een vreugdevol leven

Het citaat van vandaag maandag 18 juni 2018

Een vreugdevol leven is een individuele creatie die niet van een recept kan worden overgenomen.
–Mihály Csíkszentmihályi–

Mihaly Csikszentmihalyi (Fiume, 29 september 1934) is een Amerikaans/Hongaars psycholoog, bekendste voorvechter van het flow-begrip en een van de voortrekkers van de positieve psychologie-beweging. Hij is hoogleraar en voormalig hoofd van de psychologie-faculteit van de Universiteit van Chicago. Naar eigen zeggen raakte hij geïnteresseerd in de psychologie na het bijwonen van een lezing van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung in Zürich.

Albert Einstein: Wees van waarde

Albert Einstein: Wees van waarde

Het citaat van vandaag vrijdag 15 juni 2018

Streef er niet naar om een succes te zijn, maar veeleer om van waarde te zijn.
–Albert Einstein–

Albert Einstein (Ulm, 14 maart 1879 – Princeton (New Jersey), 18 april 1955) was een Duits-Zwitsers-Amerikaanse theoretisch natuurkundige en uitvinder. Hij werd vooral bekend vanwege zijn relativiteitstheorieën één van de twee pilaren van de moderne natuurkunde. Hij wordt beschouwd als één van de belangrijkste natuurkundigen van de 20ste eeuw.

Brendon Burchard: De meeste geweldige prestaties

 Brendon Burchard: De meeste geweldige prestaties

Het citaat van vandaag donderdag 14 juni 2018

De meeste geweldige prestaties werden bereikt door mensen die aanvankelijk geen idee hadden wat ze aan het doen waren.
–Brendon Burchard–

Brendon Burchard is een # 1 bestsellerauteur in de New York Times en ” ’s werelds toonaangevende high-performance coach.” Zijn nieuwste boek, High Performance Habits, was een bestseller in Wall Street Journal en werd door Amazon genoemd als een van de drie beste zakelijke en leiderschapsboeken van 2017. Burchard stond op de cover van SUCCESS Magazine in oktober 2017, waar het artikel hem ’s werelds best betaalde motivatie- en marketingtrainer noemde. Hij heeft verschillende online cursussen voor persoonlijke ontwikkeling met Oprah Winfrey Network, en volgens Forbes heeft hij meer dan 1,5 miljoen studenten opgeleid in zijn online cursussen. O, The Oprah Magazine noemde hem “een van de meest invloedrijke leiders op het gebied van persoonlijke groei”. Zijn podcast op iTunes heet The Brendon Show.

Mandy Hale: De sleutel tot geluk

Mandy Hale: De sleutel tot geluk

Het citaat van vandaag woensdag 13 juni 2018

De sleutel tot geluk is om elke situatie te laten zijn wat het is, in plaats van wat je denkt dat het zou moeten zijn.
–Mandy Hale–

Mandy Hale is bekend over de hele wereld als “The Single Woman”. In ruim drie jaar heeft Mandy een massale Twitter opgebouwd, gevolgd door een half miljoen mensen uit de hele wereld. Met een hart om alleenstaande vrouwen te inspireren om hun beste leven te leven en nooit een regulier bestaan te leven, snijdt Mandy het hart van de zaak aan met haar inspirerende, duidelijke, geestige en vaak wild humoristische aanzet op leven en liefde. Ze is ook niet bang om te praten over de vele werkelijkheden om single te zijn in een wereld die nog steeds vraagt “En WAAROM ben je nog alleen?”

Bron: https://www.goodreads.com/author/show/5623882.Mandy_Hale

 

Gary W. Goldstein: Alles wat je kunt veranderen, is jezelf

Gary W. Goldstein: Alles wat je kunt veranderen, is jezelf

Het citaat van vandaag dinsdag 12 juni 2018

Alles wat je kunt veranderen, is jezelf, maar soms verandert dat alles.
–Gary W. Goldstein–

Gary W. Goldstein is een Amerikaanse auteur, spreker, consultant en producent van Hollywoodfilms, vooral bekend door de productie van Pretty Woman, Under Siege en The Mothman Prophecies en genereert meer dan een miljard dollar aan wereldwijde inkomsten.

Hij is de auteur van “Conquering Hollywood: The Screenwriter’s Blueprint For Career Success”, een met succes gefinancierd Kickstarter-project, dat dient als een routekaart om talent als schrijver om te zetten in een succesvolle carrière als Hollywood-scenarioschrijver.

Joel Osteen: Kiezen om positief te zijn

 Joel Osteen: Kiezen om positief te zijn

Het citaat van vandaag maandag 11 juni 2018

Kiezen om positief te zijn en een dankbare houding aannemen, zal bepalen hoe je je leven zal gaan leiden.
–Joel Osteen–

Joel Osteen (Houston, 5 maart 1963) is een Amerikaanse schrijver, televisieprediker en de senior pastor van de Lakewood Church in Houston. Zijn kerk bereikt via radio en televisie wekelijks meer dan zeven miljoen kijkers in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Angel Kyodo Williams: Reageren op dingen

 Angel Kyodo Williams: Reageren op dingen

Het citaat van vandaag vrijdag 8 juni 2018

Als we niet zoveel tijd zouden besteden aan het reageren op dingen, zouden we ons minder tijd geërgerd voelen. We zouden ons in onze levens kunnen ontspannen zoals onze geest zich ontspant in meditatie.
–Angel Kyodo Williams–

Angel Kyodo Williams (geboren op 2 december 1969) is een Amerikaanse schrijfster, benoemde zenpriester en de auteur van “Being Black: Zen and the Art of Living with Fearlessness and Grace”, uitgegeven door Viking Press in 2000. Ze wordt “de meest stemhebbende en intrigerende Afro-Amerikaanse Boeddhist in Amerika” genoemd door Library Journal. Williams is de Spirituele Directeur van de meditatie-gebaseerde NewDharma Community en oprichter van het Centrum voor Transformatieve Verandering in Berkeley, Californië en wordt ook gecrediteerd met het ontwikkelen van fearlessMeditation, fearlessYoga en Warrior Spirit Training. Vanaf oktober 2013 is ze de 2e vrouwelijke Zen-leraar van Afrikaanse afkomst ter wereld. Haar gegeven boeddhistische naam, Kyodo, betekent ‘manier van lesgeven’.

Leo Buscaglia: Houd van jezelf

Leo Buscaglia: Houd van jezelf

Het citaat van vandaag donderdag 7 juni 2018

Houd van jezelf.
Accepteer jezelf.
Vergeef jezelf.
Want zonder jou is de rest van ons zonder een bron van vele prachtige dingen.jullie

–Leo Buscaglia–

Felice Leonardo “Leo” Buscaglia PhD (Los Angeles, CA 31 maart 1924 – Glenbrook, Nevada 12 juni 1998), ook bekend als “Dr Love”, was een Amerikaanse schrijver en motiverende spreker, en een professor in het Department van speciaal Onderwijs aan de Universiteit van Zuid-Californië. Buscaglia werd geboren in een familie van Italiaanse immigranten. Tijdens het lesgeven bij USC, werd Buscaglia door de zelfmoord van een student bewogen om over de menselijke verbondenheid en de zin van het leven na te denken, en begon een klas die hij “Liefde 1A” noemde. Zijn boek “Love” en tal van opgenomen en uitgezonden lezingen, waarvan er sommige beschikbaar zijn via PBS, werden zeer goed ontvangen.